• Sønderborgvej 137, Felsted, 6200 Aabenraa
  • post@felsted-skole.dk

Sidste skoledag

Nyhed billede
I dag er det sidste skoledag for 9. klasserne på Felsted Centralskole. Fra på mandag står den på mundtlige prøver og forberedelse til disse
    Anette Riis Svendsen den 04-07-2014
    Kære Alle.

Solen stråler udenfor. Det er sommer i Danmark!
    Vi har haft travlt med at planlægge næste år, og jeg tror, at det bliver rigtigt spændende!
    Mere bevægelse, breddeidrætsprojekt i samarbejde med DGI, musikprojekt i 3. klasse i samarbejde med Musikskolen, Åben skole - vi skal ud og gæster skal ind!
    Ja der kommer til at ske en del. Hvis du vil læse mere om det, ligger der en folder på vores hjemmeside. Her må jeg så lige gøre opmærksom på, at hjemmeside og intra vil være lukket i uge 28 - 30. Det er udbyderen der skal lægge programmet om.

Tak for godt samarbejde i skoleåret 13/14!
    Vi glæder os til at se jer igen i skoleåret 14/15, som starter mandag d. 11. august kl. 8.00 og slutter kl. 14.00 for alle.

Rigtig god sommer!!

Anette Riis Svendsen